Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. TOP DIGITAL AS MARKET S.R.L își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.


Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilorLegea 365/2002 privind comerțul electronic

S.C. TOP DIGITAL AS MARKET S.R.L garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul redumag.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.Întregul conținut al site-ului REDUMAG.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea TOP DIGITAL AS MARKET S.R.L  și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ASmarket.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.Domeniul REDUMAG.RO este deținut de către TOP DIGITAL AS MARKET S.R.L . Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.Produsele prezentate pe REDUMAG.RO sunt produse și comercializare deTOP DIGITAL AS MARKET S.R.L. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.Garantia Produselor

1.Dreptul de returnare a produselor


Politică de RETUR și RAMBURSARE persoane fizice


Pentru a solicită returnarea unui produs (în termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugăm să ne contactați prin email la office@asmarket.ro sau telefonic . Costurile de expediere și ramburs sunt suportate de către cumpărător.

Datele bancare pentru rambursare (nume complet titular, cont IBAN fără spații și banca ) se expediază pe e-mail, la adresa office@asmarket.ro , precizându-se, totodată, și numele pe care s-a efectuat comandă, un număr de telefon precum și seria și nr. facturii, returnarea banilor în cont urmând a fi efectuată conform legii în termen de maxim 14 de zile de la primirea coletului .Comandand în magazinul nostru, va dați acordul pentru returnarea banilor prin cont bancar.

Nu se trimit colete cu ramburs. Taxa de expediere către noi o suportă clientul. Dreptul de renunțare la cumpărare este valabil doar pentru clienții persoane fizice.

Conform OUG nr. 34/2014, renunțarea la cumpărare se poate notifica în scris în termen de 14 zile calendaristice (termen în care se și expediază produsul înapoi, după trimiterea notificării).

Abuzul de orice fel duce la blocarea contului de client iar sistemul nu va va mai permite să efectuați comenzi pe site-ul ASmarket.ro

Atenție! Produsele returnate trebuie să fie intacte și curate. Dacă produsele au fost deteriorate și nu mai pot fi comercializate, acestea pot fi reevaluate valoric.

Definiția contractului de vânzare (art. 2, 5.): orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Art. 12 menționează că exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit că orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natură, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, nu să îl poarte.

Banii se returnează în termenul legal de 14 zile.

În cazul în care clientul a beneficiat de Livrare Gratuită (costuri de livrare suportate de asmarket.ro), la returnarea banilor se va scădea contravaloarea livrării din suma de returnat.

2.Procedura de retragere din contract
Consumatorul informează S.C. TOP DIGITAL AS MARKET SRL. (REDUMAG.RO) cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declarație neechivocă făcută pe un mediu durabil (preferabil e-mail). Consumatorul are la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunță retragerea din contract.

Obligațiile care revin consumatorului

Produsele sunt înmânate S.C. TOP DIGITAL AS MARKET SRL. REDUMAG.RO)  personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile calendaristice de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor.

3.Retur de produse

Puteți solicită returul de produse în următoarele cazuri:

– Produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție. În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, în urmă notificării scrise.

– Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, va recomandăm să nu acceptați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

– Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Solicitările de retur se transmit pe site-ul nostru  în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Va recomandăm să expediati produsele prin curier rapid.

4.Mențiune

În toate cazurile menționate mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Produsele nu trebuie să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea acestora duce la refuzarea returului.

5.Produse excluse, fără drept de returnare

Următoarele categorii de produse nu se pot returna decât dacă sunt sigilate (cutia nedeschisa), cutia nu prezintă urme în interior că a fost deschisă:

Produse care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă (produse de îngrijire / igienă personală, căști);

Limitarea responsabilității pentru alte site-uri, server, browser
Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea S.C. TOP DIGITAL AS MARKET SRL. (ASMARKET.RO)  nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor și a prețurilor.

Reclamații
Orice problema legată de livrarea produselor comandate o puteți adresa către adresa de mail office@asmarket.ro

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚIi
Există posibilitatea unor diferențe între imaginea produsului prezentată pe site și produsul fizic, în sine, mai ales cu privire la nuanță culorii acestuia, a designului ori în ceea ce privește accesoriile. Acestea nu afectează funcționalitatea ori destinația produsului.

Litigii și dispoziții finale
Orice altă problema legată de produsele și serviciile prezentate pe site se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit soluționarea litigiului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor românești de judecată.

Informații livrare și expediere
Plata se face ramburs, odată cu sosirea comenzii !

Taxa de transport este afișată în pagină de comandă, înainte de finalizarea comenzii.

Livrăm în absolut orice localitate din țară, la tarifele din pagină “Informații livrare”. Toate aceste prețuri includ TVA.

Livrarea produselor comandate se face prin firmele de curierat rapid GLS / SAMEDAY / DPD în cel mai scurt timp (de regulă 1-2 zile lucrătoare) de la confirmarea telefonică a comenzii.

Ca exceptie,durata de livrare poate fi intre 3-4 zile pentru produselele cu un stoc limitat sau in anumite perioade cand curierii sunt foarte aglomerati!