FORMULAR RETUR

Pasi pentru efectuarea unui retur:

1. Completarea acestui formular de retur

2. La mentiunea "OBSERVATII" trebuie sa treceti pe langa motiviul pentru care doriti returul si CONTUL BANCAR si NUMELE TITULARULUI DE CONT pentru a putea transfera banii in cont in termen de 14 zile de la data primirii coletului de catre noi.

3. Dupa completarea formularului trebuie sa va asigurati ca produsul este in perfecta stare la fel cum a ajuns la dvs. In pachet trebuie sa puneti si factura fiscala pe care ati primit-o in colet.

4. Produsul il puteti trimite dvs. prin orice firma de curierat doriti la adresa mentionata pe AWB-ul primit la comanda initiala cu ramburs 0. Daca pachetul ajunge la noi cu valoare suntem nevoiti sa il returnam catre dvs. 

5. Asigurati-va ca produsul v-a ajunge la noi in cele mai bune conditii fara crapaturi, zgarieturi si sa fie insotit de toate accesoriile cu care a ajuns la dvs. altfel nu v-om putea efectua transferul banilor catre dvs in totalitate urmand a fi contactat pentru stabilirea valorii totale a produsului ajuns la noi.

# CLIENTUL ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU EVENTUALELE PROBLEME CE POT APAREA PE PARCURSUL TRANSPORTULUI CU FIRMA DE CURIERAT ALEASA DE ACESTA