FORMULAR RETUR

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați ! NU puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.Returul se face doar prin curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastră este: Strada Paralutelor Nr. 7B Sector 6 Bucuresti - Telefon: 0766833213)


Produsele returnate trebuie sa nu fie folosite, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, murdarie, vopsit, cu ambalajele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu REDUMAG.ro).
Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Daca produsul ajunge cu defecte și nu mai poate fi returnat către producător sau repus in vânzarea poate fi refuzat de la returnare sau se poate recalcula valoarea BUNULUI! 


Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar REDUMAG.ro poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !