Deal of the days

Testimonial

New products

Our Newsletter

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

APARAT ANTI-DAUNATORI PEST REPELLER

Review 
lei0.00
Quantity
Out-of-Stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Aparatul Pest Repeller este solutia eficienta si igienica pentru eliminarea soarecilor, sobolanilor si insectelor nedorite: paianjeni, gandaci, furnici.

Efectul este datorat unui curent alternativ cu o forma si frecventa stiintic determinata, injectat in reteaua de curent alternativ a casei (220V), care nu este suportat de daunatori.

Acest curent de inalta frecventa nu este perceput de catre oameni si animale domestice (pisici, caini, etc.), cu exceptia animalelor de casa rozatoare (hamsteri. porcusori de Guineea, iepuri).

Inovatia pe care o aduce acest aparat este utilizarea cablurilor de curent din pereti si alte conductoare electrice (prelungitoare, aparate conectate la priza), pe post de camp, similar cu o antena de mari dimensiuni, astfel incat este protejat o zona larga in jurul aparatului.

Atata timp cat aparatul este conectat la priza, efectul lui se face simtit de catre daunatori si acestia nu vor mai aparea in zina protejata.

Folosirea este simpla, doar conectarea aparatului la priza si se obtine o protectie pe o arie cu suprafata de circa 150mp.

Daca este necesara protejarea unei suprafete mai mari se conecteaza mai multe aparate, egal departate intre ele.

Aparatul Pest Repeller are si o lampa de veghe cu consum redus ce se poate folosi pe timp de noapte sau pentru iluminarea spatiilor cu lumina redusa.

Aceasta lampaandnbsp;poate fi aprinsa sau stinsaandnbsp;dintr-un intrerupator situat pe corpul aparatului.

RECOMANDARI asupra numarului de aparate necesare pentru indepartarea completa a daunatorior, in functie de tipul de zona protejata:

- locuinta de tip casa izolata, cu curte proprie: 4-5 aparate, distribuite in camerele sau locurile situate la periferia zonei

- locuinta de tip casa in complex rezidential (case insiruite sau cu curte mica): 3-4 aparate in fiecare locuinta, distribuite atat la parter cat si la etaj

- locuinta de tip apartament la bloc: 2-3 aparate, puse in camere si in bucatarie.

O solutie recomandata este utilizarea de aparate si catre vecinii de apartament. - magazin, depozit, hala: aparate distribuite pe toata suprafata protejata, la distanta de 5-10m unul fata de celalalt, minim cate unul in fiecare camera

NOTA: Datorita modului sau de actionare, prin deranjarea daunatorilor, ca efect imediat se observa o intensicare a vizibilitatii acestora, timp de 1-2 saptamani.

Acest fapt poate duce la concluzia falsa ca aparatul atrage daunatorii. Dimpotriva, prin emiterea unui curent specific ce nu este suportat de catre daunatori, acestia incearca sa scape de inuenta factorului deranjant si ies din ascunzatori, fiind astfel mult mai vizibili.

Practic nu se mareste numarul de daunatori, ci se pot observaandnbsp;datorita incercarilor de a iesi din perimetrul protejat.

Pe masura ce daunatorii parasesc zona de protectie, numarul lor va deveni din ce in ce mai mic iar in cateva saptamani vor disparea complet

Write your review

APARAT ANTI-DAUNATORI PEST REPELLER

Write your review